vrijdag 18 oktober 2013

speelgoed

Gisteren togen we naar Legoland discovery centre in Oberhausen. Helemaal geen groen tripje maar omdat zoon's belangstelling niet alleen bij natuur ligt maar ook vooral bij lego konden we 'm niet blijer maken en namen ook een vriendje mee. We reden erheen in een leenauto. Zelfs met de spoordeelaanbieding was dat toch echt veel goedkoper dan met de trein. De kaartjes online bestellen ook trouwens. Het is er heel leuk voor kinderen die van lego houden en wat minder leuk voor grote mensen.
Gelukkig kon ik ook hier met lego en mijn 'zwammen-fascinatie' aan de slag. Rechthoekig.

Daarmee deed ik meteen mijn van firma fluitenkruid gekregen award en vermelding 'paddenstoelenfanaat' eer aan. Op de gestelde vragen geef ik alleen antwoord op de bonusvraag; "Wie wilde jij vroeger altijd zijn: Agnetha of Annifrid?" Annifrid, of Frida zoals de 'donkere' zangeres van ABBA ook genoemd werd. Ik heb zelf ook donker haar en vond gelukkig zowaar een donkerharige 'Barbie' voor ons beeld Zoen uit 2002. Daar moest ik aan denken vanwege het Lego-uitje waarschijnlijk. Ik ga ook geen nieuwe 'awards' uitreiken. Wel een lijstje met blogs noemen die ik graag lees, ter inspiratie, een kleine selectie van 10 om het overzichtelijk te houden:

6 opmerkingen:

merula zei

wat een prachtige lego zwam ;)

Firma Fluitekruid zei

Vind 'm ook schitterend! (mijn collega vindt dit vast leuk, zij maakt ook allerlei natuur-onderwerpen in lego) Ja, ik heb zelf ook even zitten twijfelen of ik AL die vragen wel ging beantwoorden... Heb het uiteindelijk toch gedaan omdat ik het wel geinig vond, maar ik vind het al HEEL openhartig dat je er de meest serieuze vraag hebt uitgepikt om te beantwoorden...:-)
Men vond Annifrid destijds meer diepgang hebben, en dat vond ik eigenlijk ook wel, maar toch wilde ik Agnetha zijn, waarschijnlijk omdat ik reeds als basisschoolkind al zo ontzettend veel diepgang had van mezelf...

Jolanda zei

Interessante lijst! Bedankt voor het delen.

Laurie zei

Hoi,
Hartelijk dank voor de vermelding, leuk! Alleen een klein dingetje: De naam van mijn website is lauriekoek.nl en geen lariekoek.

MN zei

@Laurie, meteen veranderd, kwam door de atomatische spellingscontrole denk ik.

Suzette zei

Bedankt voor vermelding!