maandag 15 december 2014

in de prijzen vallen

De GroenGedoe activiteiten concentreerden zich de afgelopen tijd voornamelijk thuis en op de sociale media twitter en facebook. En omdat ik daar ook vooral groen volg en commentaar lever reageerde ik op een treinkaartjesactie en een ASNprijsvraag 'dennenboomraden'.  En wonder boven wonder viel ik bij beide in de prijzen. Dus toog ik zaterdag met gewonnen treinkaartje naar Rotterdam om vriendin en The Future of Fashion is Now te zien en haalde 's ochtends eerst onze knettergroene EKO adoptiekerstboom op die na mooi te zijn in ons huis weer mooi terug de grond in mag.
Man en zoon zorgden voor het transport in de fietskar en trakteerden zichzelf meteen voor deze dienst op koffie en taart bij huiskamercafé Tati, op het moment ook afhaalpunt Nijmegen voor een adoptieboom. En zondag pakte ik de doos met kerstversiering uit die ik met het Sinterklaasfeest van m'n ouders kreeg. Restanten familiekerst van antiek t/m jaren zeventigmoois zaten erin en die hangen nu allemaal weer voor het eerst sinds lang hergebruikt te pronken.
Ik wens iedereen vast hele fijne feestdagen, hoop in 2015 weer wat meer tijd vrij te kunnen maken om te bloggen en ga vast op zoek naar de alerhipste geitenwollensokken om lekker aan te trekken bij m'n superverantwoorde kerstboom waarbij ik een heerlijk glas bio-gluwein ga nemen. Proost ;-)

2 opmerkingen:

Rianne van der Waals zei

Altijd leuk om iets te winnen :-) Mooi dat vintage kerstspul, alleen zo'n doosje al! Voor jou en je mannen ook super fijne kerstdagen en een inspirerend, groen, gezond en liefdevol 2015

Tuinatelier Herman en Vermeulen zei

wat een mooie versierspullen en wat een mooie boom!