donderdag 16 december 2010

zwemdiploma

2010 is hier het jaar van de zwemdiploma's. Begin dit jaar zwom zoon voor zijn A, op de helft voor zijn B en gisteren voor zijn C diploma. En alledrie gekregen, ik ben apetrots op hem.
Het afzwemmen begon gekleed, met lange broek, t-shirt met lange mouwen, waterschoentjes en een regenjack. Ik had zoon een oude spijkerbroek aangedaan met een scheur in de knie en al een beetje te kort en was die van plan meteen weg te gooien na het zwemmen. Maar toen ik daadwerkelijk voor de afvalbak stond met het natte vodje vond ik dat ineens toch niet kunnen en bedacht dat er nog een korte broek van kan worden gemaakt.
En nu vraag ik me af hoe en waar je stofresten kunt aanbieden. Ik heb namelijk straks een hele berg stof van de bank die ik aan het bekleden ben (die overigens voor de kerst afkomt!) en waar eerst alle ritsen en klittenband is uitgehaald en opnieuw gebruikt. En als dat spijkerbroekje dan toch geen korte broek wordt kan die daar ook meteen bij. Er zijn hier wel kledingcontainers maar ik veronderstel dat daar alleen bruikbare kleding in mag.

1 opmerking:

NZ zei

Van harte gefeliciteerd met C-diploma van je zoon!
Binnen 1 jaar, dat is wel heel erg knap!

Van (nog redelijk mooie) stofjes maak ik altijd cadeauzakjes.
Zo worden ze steeds hergebruikt want andere mensen geven deze ook wel steeds verder...

Voor recept van de bonbons kun je kijken bij mijn receptenblog, ik heb er een post voor je gemaakt.
Groetjes en fijne kerst!
NZ