vrijdag 8 juli 2011

dwzi.... thee met boek

Zoon heeft sinds ca. 3 uur zomervakantie en na een lekkere lunch met z'n drieen zijn man en zoon vertrokken voor een kampeerweekje naar Zeeland. Ik ben wel eens eerder een nachtje alleen geweest maar een hele week is toch alweer zo'n tien jaar geleden geloof ik.
Ik hoop vooral heel veel bij en uit te gaan slapen. Mijn rechterhand kan alweer genoeg meedoen om een beetje te koken en mezelf van lekkers te voorzien. Rust. Wie weet blog ik er nog wat bij de komende dagen.
Dat kwam er niet zo van de laatste tijd. De ergo- en fysiotherapeutische oefeningen en ziekenhuisbezoeken, Stoerevrouwen- en Eerlijkewinkelroute-vergaderingen, klassecommissie-afscheidsborrel en het alvast gevierde kinderfeestje van zoon (omdat ie midden in de zomervakantie jarig is) slokten al mijn energie en tijd op.
Tijd voor een luchtig boek met een kop verse groene muntthee op z'n Nederlands (=zonder suiker, volgens Naima El Bezaz die dit vermakelijke boek 'Vinexvrouwen' schreef drinken alleen Nederlanders thee zonder suiker. Ben trouwens wel erg blij dit in een stadstuintje te lezen ipv een vinexwijk.).


'Deze week zag ik' DWZI is vandaag jarig en een vrijdag-blog-initiatief van Daan en Roos.

12 opmerkingen:

vervlogen dagen zei

Dat boek staat ook op mijn vakantielijstje.

maarnietvangrijs zei

Heerlijk, rust maar lekker uit! Hoewel het me heel vreemd lijkt inderdaad, om alleen thuis te zijn. Benieuwd hoe het boek is, vast heel vermakelijk! Vind haar altijd behoorlijk hysterisch overkomen op tv Naima El Bezaz, heerlijk.....

Jolanda zei

Laad de batterij maar maximaal op. Take your time. Ben zeer benieuwd wat je van het boek vind.

Roos zei

Oh wat een luxe!! Geniet ervan joh!

Anoniem zei

Dubbel genieten: Heerlijk dat ze weg zijn, heerlijk als ze weer terug komen! En mooi om te lezen dat het alweer beter gaat met je hand, nog meer beterschap gewenst :)

Fien zei

Kan niet beter: thee, boek en een zonnetje, heerlijk!

ella zei

Ziet er heel relaxed uit en sterkte met je hand!

Anna zei

Klinkt goed! Slaap lekker bij enveel verwennerijtjes!

Wiek zei

Ik ben heel benieuwd naar het boek en drink lekker thee zonder suiker!
Tank lekker bij de komene dagen!

sillie zei

zoet issie ook wel lekker hoor verse muntthee :-)

jellinacreations zei

Lekker hoor, een weekje bijtanken. Geniet ervan

MN zei

Dank voor alle reacties. Het boek is uit, leuk en luchtig, leest snel en heb er af en toe flink om gelachen. Nog zoiets en dan ga ik weer aan het zwaardere werk ; )