dinsdag 10 april 2012

Pasen

Ons Paasweekend begon al op woensdag ivm studie- en andere vrije dagen op school. Computer uit en de hort op. Spektakel, cultuur en natuur zochten we op en begonnen met de Efteling. Niet zo'n groen uitje maar met drie volwassenen en vier kinderen in één auto wel met zo duurzaam mogelijk vervoer en jawel, ze verkopen er biologische tomatensoep. Die konden we wel gebruiken die dag. Het was koud maar ook redelijk rustig en dus nergens een lange wachtrij. Erg leuk, sprookjesachtig en spannend. Fijn dat man dit keer ook mee was die zijn angst overwon en zich met zoon in de achtbanen waagde.

Vervolgens een familieverjaardag en Goedevrijdag naar R'dam waar het Natuurhistorisch museum vol eieren lag.


We logeerden bij vrienden die ons op allerlei heerlijke vegetarische gerechten trakteerden en ons vergezelden naar Delft waar we met z'n allen een legorobot programmeerden in het Science Centre.
Na een stadswandeling door Delft en laatste paasboodschapjes bij EKOplaza weer terug naar Nijmegen met de trein om daar de volgende dag weer met zoon in te stappen om te gaan wandelen met zus van Rhenen naar Renkum. Etappe 8 of 9 van LAW het Maarten van Rossumpad. Het weer was prachtig en we wandelden door het bos op de Grebbeberg met fantastische vergezichten over Rivierenland. Vervolgens door weilanden en uiterwaarden langs Wageningen en weer door het bos naar Renkum. Zo'n 19 km en mijn zoon van 8½  nog lang niet moe. Dat doe ik 'm niet na en ben apetrots. We werden getrakteerd op een heerlijke kaasfondue bij onze ouders en erna een fijn bed.

1 opmerking:

merula zei

nou zo kom je nog eens ergens! Veel gezien en veel gedaan.