dinsdag 26 juni 2012

trakteren

Gisteren hoorden we dat de enige mogelijkheid voor zoon's verjaardagstraktatie op school vandaag was dus ik gisteravond laat snel heerlijke vegan cakejes gebakken en man ze vanmorgen nog lekkerder en mooier gemaakt met een aardbei. De rest van de week was al helemaal volgepland met andere verjaardagvierende kinderen die midden in de zomer jarig zijn.
Voor wie ook nog aan de slag moet/wil; Roer 350g zelfrijzend bakmeel, half zakje bakpoeder en 80g bruine basterdsuiker door elkaar. Daarbij een restje appelmoes (ca. 80g), 70ml soyamelk, 70 ml multivruchtensap en 100 ml zonnebloemolie. Verdeel over een bakvorm voor 24 minimuffins en bak 20 minuten in de oven op 170ÂșC.
Garneer met een aardbei vlak voor het opdienen.

6 opmerkingen:

De Verdubbeldame zei

Ziet er feestelijk uit zo met die aardbei! Gefeliciteerd met je zoon!

Gewoon Greet zei

Mmm wat zien ze er lekker uit!
Gefeliciteerd met je zoon.
liefs

maarnietvangrijs zei

Oh wat goed, dat moet ik onthouden! Gefeliciteerd met zoonlief!! Wanneer is ie precies jarig? Mijn dochter is morgen jarig!

MN zei

Over een maand is zoon echt jarig. De hele zomer feest dus.

Jenny Green Teeth zei

Het water loopt me in de mond!!!!

Blogs zeiGoedendag

Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

Met vriendelijke groeten

Vincent

http://nl.petitchef.com