vrijdag 8 februari 2013

eetbare site

Deze week zag ik alleen m'n computerscherm (en m'n bed). Zoon lag met griep op de bank onder een dekbedje en speelde er wat omheen als hij zich wat lekkerder voelde. Ondertussen zat ik achter de computer en werkte knetterhard aan een opdracht van een websiteontwerp en uitvoering voor een cateringbedrijf Knettervers genaamd. Gisteravond was ik klaar en riep zoon om er even naar te komen kijken. "Kijk eens wat ik gemaakt heb" zei ik vol trots. Zoon trok een vies gezicht,  een paar maanden geleden heeft hij ervoor gekozen om ook volledig vegetarisch te willen eten, en wees naar het scherm.  "Mama, je hebt toch niet iets met vlees en zalm gemaakt?" "Eh, nee, alleen de website, daar was ik zo druk mee bezig de afgelopen tijd." Hij vond het wel mooi maar het allermooist toch de foto op de homepage van de tomaatprikkers. Zoiets zou hij ook wel willen proeven en wie weet trakteren.


6 opmerkingen:

De Verdubbeldame zei

Wat een verstandige zoon heb jij!

MamaNatuurlijk zei

Dat heb je mooi gemaakt. Hmmm... ik ben ook dol tomaten.

Liefs MamaNatuurlijk

Elma zei

Mooi website! (en heel slim van je zoon!)

merula zei

o wat goed dat je dat allemaal gemaakt hebt! Ik krijg er ook wel honger van hoor, mjam ziet er goed uit allemaal.

Rianne van der Waals zei

Mooie website, ziet er aantrekkelijk uit!!!
Ik ben vanavond voor de kaasfondue gegaan in het restaurant maar die was vast niet vegetarisch :-(
Nu ben ik alleen consuminderaar op het gebied van vlees en neem alleen biologisch. Maar eerlijk, biologisch zal het daar ook niet geweest zijn :-(
In een restaurant gedoog in het dan maar. Tja, slap argument natuurlijk. Wel lekker en gezellig gegeten en gewoon op mijn leenfiets gegaan. Beetje beweging kan ook nu geen kwaad, spieren in bedrijf houden :-) Ben benieuwd als ik morgen wakker word!!!

Anna zei

Krijg er trek van!