zaterdag 16 februari 2013

paddestoelen en kommetjes


Hoe de paddestoeltjes in het Nederlands heten ben ik vergeten maar ze waren heel smakelijk gebakken met een uitje, knoflook, rode paprika en pesto over de pasta. Verder veel versterkende soep deze week hier want voor deze krokusvakantieweek had zoon de griep en man is deze hele week de klos en voelt zich nog steeds niet lekker.

Omdat zoon in Rotterdam geboren is doet hij mee aan het onderzoek GenerationR en deze week hadden we er een afspraak voor het 9jaar onderzoek. Dat zou eigenlijk meteen een vakantie-familie-uitje worden maar werd nu een mama-en-zoon-dag. Na de onderzoeken in het ziekenhuis bekeken we de Samurai-tentoonstelling in het Wereldmuseum, aten we samen pasta in een restaurant met hoge krukken en bezochten ook nog de laatste avond van China Light in het park bij de Euromast. AziĆ« zit nu weer volop in mijn hoofd als inspiratiebron en ik denk dat mijn afwas ook toe is aan wat restyling ;-)

5 opmerkingen:

Anna zei

Oh wat leuk dat jullie er zo'n uitstapje van maakten! Samurai tentoonstelling klinkt gaaf, die knoop ik in m'n oren.

En beterschap daar bij jullie thuis!

Rianne van der Waals zei

Vervelend zieken :-(
Ziet er heel gezellig uit dat uitstapje met je zoon. Dat China light'' lijkt me ook mooi om te zien, helaas voorbij! Maar misschien heb jij nog zo'n licht item in je tuin staan? Op de site stond namelijk dat je op MP er op kon bieden ;-)
Wat leuk dat je zoon meedoet aan het 'Generation R' onderzoek, veel omvattend! Heb even op de site gekeken en zie dat het om 10.000 kinderen gaat, dat is nog eens een onderzoek! En heel wat resultaten te lezen!!!
Onze zoon (in Nijmegen geboren) doet hier ook mee aan een al 15 jaar lopend onderzoek van de orthopedagogiek en longitudinale studies van het RU maar dat is volgens mij gestart met 150 kinderen. Wordt langzaam minder heb ik begrepen door verhuizing en afhaken helaas. Gaat over cognitieve en emotionele ontwikkeling. Ik vind het altijd interessant om de resultaten van hem t.o.v. de onderzoeksgroep te lezen.
Hoe is het met zeefdrukken? Kreeg laatst de brief over het intrekken van de gemeente subsidies....
Groetjes

merula zei

wat een lieve paddestoeltjes en mooie servies kunst! Heerlijk weer even terug dromen aan China voor jou dus.

Stins zei

Haha, leuker dan afwassen; gewoon na gebruik aan elkaar plakken!

MamaNatuurlijk zei

Wat een schattige paddenstoeltjes. China light lijkt me zo mooi.

Liefs MamaNatuurlijk