maandag 18 maart 2013

wolken en ufo's

Er gebeurde zaken die zoveel impact op me hadden dat mijn voorgenomen deelname aan No Impact Week niet doorging. Dat is op zich niet zo'n ramp want eigenlijk draait het grootste gedeelte van mijn dagelijkse doen al om de aangeboden dagthema's.  Maar het is nooit verkeerd er toch weer eens heel aandachtig een dag of een week aan te weiden. Bewustzijn kan altijd een beetje meer.
De impact kwam van een ongelukje. Zoon brak zijn (grote-mensen-)voortand bij Judo. Gelukkig kon het laat op die avond in het ziekenhuis 'geplakt' worden maar hij mag nu nooit meer zomaar in een appel of wortel bijten en daar houdt hij juist zo heel erg van. Met afgebroken tanden kan je toch beter een cavia zijn. Dan is de kans groot dat het wel weer aangroeit.
Zoon ziet er weer normaal uit. Hij doet z'n best er voorzichtig mee te zijn. Het gebeuren trok alleen nogal wat onzichtbare littekens open bij man. Ik kwam niet meer aan schrijven toe.
Wel zag ik een wolk in een boterham.
Ik zie wel vaker wat in een boterham. Een cavia bijvoorbeeld.
En vandaag schijnt de zon. Dan verschijnt er ook vaak een ufo op de muur.

3 opmerkingen:

Jolanda zei

Ik hoop dat jullie weer snel met jullie hoofden in de wolken lopen (maar dat gaat zeker goed komen).

maarnietvangrijs zei

Wat akelig voor zoonlief! De wolk en de ufo zijn prachtig! :-) En alvast (of alsnog?) gefeliciteerd met je verjaardag!!

Mathilde zei

Oh jee, gebroken tanden vind ik zo eng. Daar droom ik wel eens van. ik wens je een hele groene verjaardag, samen met man en zoon! Kus uit de stad.