donderdag 29 april 2010

eitje, koeien, Alem

Vandaag gewandeld met zus. We zijn van plan de gehele Maarten van Rossem route te lopen die van Den Bosch naar Ommen loopt en waar we gewoon een paar jaar over gaan doen want dat is zo'n 300 km en het is iedere keer weer lastig om allebei te kunnen op dezelfde dag.
Maar vandaag lukte dat en we liepen door de Bommelerwaard ten noorden van Den Bosch en ten oosten van Zaltbommel. Het was warm en zonnig en overal liepen de koeien buiten. Het is wat moeilijk te zien maar de koeien op de foto hebben horens dus waarschijnlijk biologisch. Aan de andere kant van de dijk liepen koeien zonder horens in gras wat er nog veel groener uitzag zonder bloemetjes.
Verder een leeggeroofd eitje gespot die waarschijnlijk van een roodborstlijster of een zanglijster was volgens deze site. En toen kwamen we door Alem, het dorpje waar ik in 1994 voor het eerst solo exposeerde in het voormalige NH kerkje. Toen een kunstinitiatief nu het Nederlands dakpannenmuseum en alleen op de derde zaterdag van de maand te bezoeken als ik het goed onthouden heb. Wie weet wat er over weer zestien jaar inzit en wie weet loop ik er dan nog eens langs.

Geen opmerkingen: