dinsdag 20 april 2010

vliegen

Er wordt weer gevlogen. Zoon hoorde het en maakte meteen een vliegtuig van een stukje karton en twee ijsstokjes. Maar waar ik nu zo ontzettend nieuwsgierig naar ben is hoe de 'stilte' is ervaren van de omwonende van schiphol en of de CO2 uitstoot van de vulkaan nu gecompenseerd is door dat dagen niet vliegen.
Ik heb gisteren een mailtje gestuurd naar de NOS of dat ook in het nieuws mag ipv enkel en alleen de economische gevolgen en de verhalen van gestrande reizigers. Ik kreeg een mailtje terug van de publieksvoorlichter dat het was doorgestuurd naar de radio- en televisieredacties dus hopelijk hoor of zie ik er nog iets over vanavond of morgen.

2 opmerkingen:

MN zei

Ik had natuurlijk ook een krant kunnen lezen. Dat deden anderen wel en ik kreeg dan ook wat reacties via m'n reguliere mail. Ik voeg wat linkjes toe:
http://voordorpvogels.blogspot.com/2010/04/trekvogels-en-klimaat-profiteren-van.html en http://www.hetkanwel.net/2010/04/20/vulkaanuitbarsting-goed-voor-het-klimaat/comment-page-1/ (even zelf copieren en in de browserbalk plaatsen want ik moet nog even uitzoeken hoe je een link toevoegd in een reactie)

Kees en Mieke zei

Ha Marieke! Wat een mooi kunstwerk van vriendje!
Groeten Mieke en Kees