maandag 26 maart 2012

en naproeven....

We begonnen met zoet:
en toen kwam het hartig:
Er kwam nog groente-paella en woestijnsoep (pastinaak, tahin en groene kool) bij en daarvan vergat ik een foto te maken. We vergaten nog meer; een reusachtige quinoa-ananas-quorn-salade had zich zomaar aan onze aandacht weten te ontrekken. Heel zielig voor de kinderen want die houden niet zo van peulvruchten en die moesten het dus doen met water en brood. Vervolgens vergaten we ook nog de ijsjes. En dat terwijl het het eerste tuinfeestje van het jaar was. De komende dagen eten wij dus quinoa-ananas-quorn-salade.
En ijsjes want de vriezer moet hoognodig eens ontdooien.

7 opmerkingen:

mathilde zei

en het was ook nog eens heel gezellig!!!!

Roelien zei

Heerlijk allemaal!

Jenny Green Teeth zei

Oh, nu heb ik honger!

Maaike zei

Haha, zòòò balen dat jullie die salade en ijsjes vergeten zijn! (Maar idd wel sneu voor de kindjes op water en brood)
Het verhaal over de lijken krijg je niet, tenzij ik eens in een inspirerende bui ben en het vrolijk en grappig op kan schrijven, anders wordt het gewoon een zeurverhaal en daar hou ik niet zo van.

Anna zei

Ziet er heerlijk uit! Allemaal biologisch?

MN zei

70% biologisch, 80% plantaardig en 100% vegetarisch.

Anna zei

Geweldig! Ik wil ook vaker biologische producten gaan gebruiken, heb jij misschien nog tips om dat enigszins binnen het budget te doen? Ik was deze week bij Marqt in Den Haag en daar is het echt abnormaal duur - niet (vaak) te doen! Wel een hele mooie winkel. Eko plaza is dan veel prettiger geprijsd, en ik kan in elk geval op hun aanbiedingen letten. En verder...de markt? Boerderijwinkels misschien? Hmm, nou als je nog iets te binnen schiet hoor ik het graag :)