Ons huis is gehuld in heerlijke spijsgeuren want morgen vieren we feest. Man en ik maken om de beurt een gerecht in onze smalle keuken en lezen of bedenken de andere beurt weer allerlei nieuwe lekkere recepten. We willen de hele tafel vol zetten met een hartig en zoet buffet om de 'crisis' even te vergeten en verjaardagen en de lente te vieren.
Alvast een tipje van de sluier; we maken..... woestijnsoep, paella, salades, tapenades, dips, hartige koekjes, zoete cakes, muffins en taart. Gelukkig waren er precies drie muffins 'mislukt' qua vorm zodat we even konden voorproeven.
En binnenkort eten we rucola uit eigen tuin(tje). Je ziet en hoort het groeien met dit weer.
zaterdag 24 maart 2012
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
4 opmerkingen:
Heerlijk hoor, ziet er allemaal lekker uit! Zelfs de mislukte hapjes...rucola is mijn favoriet, lekker bitter, kanpperig en veelzijdig.
Veel plezier met het vieren van de lente!
Oh heerlijk! Ik kom langs, goed? ;-)
ja lekker zo'n volle koelkast! Moet kunnen hoor af en toe. geniet ervan
Rucola van eigen tuin is zo lekker! De rest ziet er ook wel opeetbaar uit. Geniet ervan!
(heb je de woordverificatie met reden aanstaan? het maakt het reageren wel lastiger :)
fijn weekend! =)
Een reactie posten