donderdag 27 juni 2013

trakteren

Morgen nog 1 dagje school en dan is het al zomervakantie. Daar midden in is zoon jarig en dat vierden we vandaag vast op school. We maakten een variant op de traktatie van vorig jaar. Dit keer een plantaardige chocolademuffin met kers. En zoon nam de helft van het maken voor z'n rekening. We gebruikten 350 g zelfrijzend bakmeel, 1tl wijnsteenbakpoeder, 50g cacaopoeder, ca. 150 ml amandelmelk, 150 ml vruchtensap en 100 ml zonnebloemolie. 20 minuten bakken op 170℃ in een bakvorm met 24 kleine muffingaatjes en laten afkoelen. Daarover een glazuur van poedersuiker met een paar druppels diksap en water en als laatste, een verse kers.

3 opmerkingen:

merula zei

mjam!

Tuinatelier Herman en Vermeulen zei

Ik wens je een hele fijne, droge en analoge vakantie!

Magdalena - Volrecepten.nl zei

Hallo!
Uw blog heeft onze aandacht getrokken vanwege de kwaliteit van de recepten. We zouden het leuk vinden als u zich zou aanmelden bij Volrecepten.nl zodat wij naar uw blog kunnen linken.

Volrecepten.nl is een zoekmachine die de beste Nederlandse kooksites en blogs verzamelen van het internet. Enkele honderden blogs zijn hier al ingeschreven en profiteren van het verkeer die wij naar hun sites sturen.

Om mee te doen met Volrecepten.nl, ga je gewoon naar http://www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten
Breng ons een bezoek!

Groetjes Magdalena
Volrecepten.nl