woensdag 2 februari 2011

iffr verslag 3, afval

En van enkel film kijken wordt je wel heel erg gaar, zelfs als het maar een weekend is, dus tussendoor 'gewinkeld' (kijken,kijken, niet kopen, want dat was mijn voornemen) bij Studio Hergebruik. Hier vind je fraaie en interessante ontwerpen van allerlei recyclespul zoals de naam van de winkel al doet vermoeden.

Van ons afval tijdens het ontbijt in het Airport Hotel heb ik door tijdgebrek alleen een fotootje geschoten. Helaas maakte ze niets waar van hun belofte 'zoveel mogelijk gebruik van biologische producten te maken', zoals beschreven in hun informatiemap en het ontbijt hier is vooral voor vegetariers een beetje karig en voor veganisten een ramp. Dus alhoewel de kamer leuk ingericht en schoon was en de overnachtingsprijs heel schappelijk (fijn voor ons minima) komen we hier niet meer terug voor een volgend festival, lag ook wel beetje te ver van het centrum, vooral 's avonds.
Wel terug willen we nu eigenlijk weer naar R'dam en dan vooral ook naar de reguliere voorstellingen in het nieuwe Lantaren Venster, wat ziet dat er prachtig uit daar op de Wilhelminapier. Ook voor alleen een kop koffie al geweldig en dan een beetje rondkijken, geweldige ruimte, geweldig uitzicht. Tijdens het festival werd de koffie wel geserveerd in wegwerpbekers, maar die gaven dan wel weer de indruk milieuvriendelijk te zijn geproduceerd. ??????????????????

Geen opmerkingen: