zondag 9 mei 2010

tuinstoelen

Na ruim vijftien jaar zijn de tuinstoelen vervangen door prachtige spiksplinternieuwe heerlijk zittende gekleurde exemplaren. Het heeft een poos geduurd voordat de beslissing werd genomen want ik wilde het liefst tweedehands stoelen maar marktplaats en de kringloopwinkel boden helaas niet mijn smaak. Dus toch nieuwe dan. En ze staan prachtig, ons terrasje lijkt wel van een restaurant Op de foto lijkt het nu ook zowat zomer, de kersenboom geheel in het groen nu, geen spoortje bloesem meer, maar helaas het blijft te koud om er nu lekker op te gaan zitten en van het buitenleven te genieten.
Om de pootjes zaten stijve plastic netjes in kokervorm. Vreemd afval waar weer goed iets mee te maken valt voor het in de afvalbak mag.


Zoon kreeg meteen een goed idee; ze zijn een handige aanvulling op zijn ridderkostuum als handbeschermers, net echt. Ik krijg mijn handen er niet in, alleen voor kinderen.

Dus een ander wegwerpbeeld gemaakt met stokken. En die gekke kokers zijn te leuk om meteen weg te gooien dus wie weet krijgen we nog meer ingevingen ermee.

Geen opmerkingen: