vrijdag 7 oktober 2011

geruilde en recy-kleren

Deze week zag ik een hoop nieuwe kleren. Ik vond een hoop moois op het kledingruilfeest van de Stoere Vrouwen Arnhem en zag enorm veel inspiratie op allerlei blogs van dames die erop los maken die ik vaak bezoek. Zo waren er in september heuse recykleer-14-daagse die me inspireerden om eindelijk weer eens achter de naaimachine te kruipen. Mijn pols is nog wat stijf en pijnlijk na de operatie van 4,5 maand terug maar naaien is geen probleem meer. Heel fijn.
Ik veranderde een saai grijs truitje in een fleurig exemplaar met kniekouzen als mouwen en een ander saai zwart truitje als benedendeel. En ik vond een gehaakte bloem terug, geloof jaren terug een keer gekocht bij ikea? De mouwdelen en onderkant van het grijze truitje naaide ik weer aan de te kleine gele sweater van zoon die hopelijk nu weer past.
11 opmerkingen:

maarnietvangrijs zei

Wat superleuk gedaan!!!!

Roelien zei

Kijk daar krijg ik nou weer inspiratie van!

Anna zei

Leuk geworden!

kronova zei

nice!

Jolanda zei

Wat knap zeg!! Echt supermooi geworden!

Jolanda zei

wat een geweldig idee!

MN zei

De gele sweater past zoon heel goed, hij wil er alleen nog een 'S' op van superheld of superman want dan istie pas echt cool.

Anoniem zei

:) leuke zoon heb je.

En de re-sweater staat jouw goed (met een bloem erop voor de blom-die-je-bent :)

Maaike zei

Hé creabea; wat leuk! Ik mis toch duidelijk wat creatieve genen maar volgens mij is hier de beurs van de tweede handskleren volgend weekend, misschien ga ik zoeken om op deze manier mijn garderobe aan te vullen!

Anoniem zei

Superleuk gedaan!

Anoniem zei

Dat is leuk geworden, en lekker vrolijk!

Liefs Inge