dinsdag 11 oktober 2011

sexy veggies

Wakker Dier houdt verkiezingen voor de meest sexy vegetariër van 2011 en deze meneer promoot zichzelf daarvoor. Ik geloof niet dat ik op 'm val maar hij weet wel heel leuk en duidelijk uit te leggen waarom hij geen vlees eet en hoe hij zich weert tegen alle clichévragen die je als vegetariër vaak hoort.Ik heb mijn stem al uitgebracht op: http://www.wakkerdier.nl/sexyvegetarier

11 opmerkingen:

maarnietvangrijs zei

Ha ha, hij is grappig! (Herkenbaar ook wel, hoe vaak ik al niet vragen over mijn leren schoenen heb gekregen....)

Anoniem zei

Oh.. haha! dacht dat je het over Lisette Kreischer had ;o)

mathilde zei

lekker Brabants accent, daar val ik wel op,

Vlijtig Liesje zei

Wat een wonderlijke verkiezing eigenlijk! Waarom bestaat die verkiezing? Is dat om vegetarisme te promoten, en waarom wordt dat aan sexy gekoppeld?

MN zei

@Vlijtig Liesje, klik eens op de link onder het filmpje.
Daar staat kort en krachtig waarom vegetariërs sexy zijn.

Ineke zei

Dat je leer draagt oké maar om nou als 'goede' reden te geven dat je niet van plan was je jas op te eten....beetje flauw en zeker niet overtuigend.

MN zei

@Ineke, Deze reactie hoort eerder op de site van wakker dier of bij youtube als directe reactie op het filmpje. Maar de vragen en opmerkingen die je vaak krijgt als je bekend maakt dat je geen vlees eet zijn meestal 100x flauwer dan dit 'flauwe' antwoord wat misschien wel komt door al die flauwe vragen en opmerkingen.

Maaike zei

Grappig? Ik vind deze knul een blamage voor alle mensen die bewust met hun eten omgaan! (Sorry Marieke, ik ben een beetje boos ;-))
De ene halve waarheid na de andere op het scherm...... Ik snap heel goed dat mensen vegatarisch leven maar ik snap het niet als dat met kul-argumenten wordt onderbouwd.
Het enige waar ik het met hem eens ben is de vraag: mensen, ga bewust om met wat je eet. (En laat rommel als gummibeertjes en kaassouflé's stààn, er is zoveel lekkers te koop en te maak!)
Maar ik ga er vanuit dat jij de bezitter bent van een hele grote dosis humor en nu ik mijn gal gespuwd heb, kan ik er ook wel weer om lachen hoor!
Nu ga ik even in de stal kijken, ik had vandaag namelijk ontzettend veel koeienlawaai om me heen; 4 mama's met hun kalf naar buiten! Stelletjes schreeuwlelijkerds.... ;-)

Ineke zei

Om toch nog maar even op de 'verkeerde' plaats te reageren: Ik vond hem inderdaad ook geen reclameboodschap voor het vegetarisme. En om mijn opmerkingen in perspectief te plaatsen, ik eet zelf alleen plantaardig dus krijg ook mijn portie flauwe opmerkingen wel.

MN zei

Tja, ik vond deze man ook niet het beste voorbeeld van 'sexy vegetariër'. Maar zo erg als in de reacties van Ineke en Maaike vind ik het ook allemaal niet. Ik zou zeggen; stem niet op Marco maar wel op de andere kandidaten die je meer overtuigen. Het linkje staat onder het filmpje. (maar niet meer aanklikken dan)

Maaike zei

Oh, maar ik ben het zeker eens met de actie dat vegetarisme (is dat wel een goed woord? ;-)) uit de grijze-wollen-sokken hoek mag komen hoor! Zelfs als koeienboerin waarvan alle koeien uiteindelijk geslacht gaan worden viind ik dat. Ik ben zelf erg voor minder vlees maar verantwoorder vlees (mijn koeien dus! In ieder geval niet zoals nu de trend is: zoveel mogelijk rommel voor zo min mogelijk geld). Maar een sukkel die blijkbaar wel gummibeertjes en afhaal-kaassouflé's eet? Nee daar wordt ik heel treurig van.....