woensdag 12 januari 2011

kadootjes

Vandaag is man jarig en zoon stond vanmorgen vroeg al te luisteren of de wekker ging om zijn tekeningenboekje te geven waarvoor hij zich eergisteren had teruggetrokken op zijn kamer met de deur dicht en de boodschap dat die kamer verboden terrein was. Hierbij enkele pagina's van het resultaat:


En toen was ik natuurlijk aan de beurt. Op mans verlanglijstje stond: -zwarte fietstassen -krat voor de fiets -nieuwe tas -allerlei sport accessoires voor hardlopen en badminton -ovenwanten. Dat ging natuurlijk niet allemaal maar op zoek naar stoere mannen ovenwanten kwam ik een hidihitas tegen die ikzelf heel leuk vind en ook best mans genoeg. Ik denk alleen niet dat ie nou zo geweldig milieu- en arbeidsvriendelijk geproduceerd is maar wel met liefde ontworpen, ik zou ze is een mailtje kunnen sturen met de vraag over de productie.
Daarintegen kwam ik gisteren een prachtig 'bloemetje' tegen in een tweedehands winkel en kreeg nog zin om een paar ovenwanten te fabriceren van zware wollen stoffen die misschien al vijftien jaar lagen te wachten op een bestemming. Nou kreeg ik alleen ruzie met de lockmachine op het stukje waar de duim zich van de rest van de want scheidt. Een extra zigzagrand mag de stevigheid nu waarborgen. Dat is wel wat minder fraai maar nu mag man deze proefmodellen / prototypes als eerste uitproberen.

1 opmerking:

NZ zei

Van harte gefeliciteerd met de de verjaardag van 'groengedoeman'.

Wel stoere cadeau's!

Gr,

NZ