Vandaag hebben we een maaltijd genoten voor een aantrekkelijk bedrag bij de buitenbso Struin waar zoon twee dagen per week is. Deze 'proef' werd aangeboden door net gestarte vegetarisch biologische catering De keuken van mevrouw de Boer. Geweldig initiatief want in Nijmegen zijn er op één hand te tellen eetcafé's na, nauwelijks aantrekkelijke vegetarische, biologische eetmogelijkheden die je niet zelf hoeft klaar te maken. En haar website vermeld dat het ook nog thuisbezorgd wordt.
Het was heerlijk en doet me eraan denken dat ik ook nog een heel lekker maaltje had gemaakt van de week en nog niet opgeschreven, bij deze:
Polentacake met ui en olijven.
Nodig: 150 g boter/margarine, 1 rode ui, 1 zakje olijven zonder pit
peper, zout en tijm
2 eieren - 4 el yoghurt - 50g geraspte kaas - 1tl bakpoeder
200g maismeel
Smelt de boter, hak ui en olijven en roer alle ingredienten in volgorde zoals hierboven door elkaar.
Bak 50 a 60 minuten in de oven op 160°C en combineer met voorgestoomde broccoli, roergebakken met tofublokjes en gewelde abrikozen.
donderdag 10 juni 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten